LAKSESALAT MED HJEMMELAGET DRESSING

DU TRENGER 100 gram røkt laks 1 avokado Salatblad Agurk Rødløk Seterrømme Majones Dill Salt Pepper Sitron Kutt opp grønnsaker og laks. Lag dressingen med seterrømme, majones, litt sitron saft, salt, pepper og dill. Jeg brukte ca 1 ss majones, 1 ss rømme og smakte til med dill. 

Kylling med mozarella og tomat

DU TRENGER Kyllingfilet Mozarella ost  Tomat Salat  Olivenolje Krydder Del kyllingfileten i to, kryddere og stek på panne.  Skjær opp tomat og mozarella å ta det på kyllingfiletene og stek i ovnen med olivenolje til osten smelter. Serveres med salat.

LAVKARBO MINI PANNEKAKER

DU TRENGER 3 egg 1 ss rømme 4-5 ss mandelmel 1 ts bakepulver 1 ts fiberhusk (1-2 ss søtning hvis du vil ha søte pannekaker ) Bland alt sammen og la røra stå litt. Stekes i panna til de blir gylne. 

SJOKOLADE FYLT MED HVIT SJOKOLADEKREM

DU TRENGER 100 gram sukkerfri sjokolade 40 gram hvit sukkerfri sjokolade 1 ss kremost naturell 2 ts sukrin melis 1 ts tagatesse kokosfett uten smak Sjokoladeformer i silikon Smelt halve sjokoladen sammen med kokosfett å ta litt sjokolade i formen, sett så i fryseboksen i 10 minutt.  Når sjokoladen er stivnet, lag kremen. Smelt hvit sjokolade og kokosfett, tilsett de andre ingrediensene og rør til en fin krem.  Ta kremen i formene og inn i fryseboksen, når dette er stivnet smelter du den siste halvdelen av sjokoladen og dekker det siste laget av silikon formen.  Oppbevares kjølig, kan spises direkte fra fryseboksen uten å tines.   

TACO FREDAG

DU TRENGER Kjøttdeig Løk Krydder Tomat Agurk Paprika Salsa Rømme Hvitløksdressing Ostebrød  SÅNN GJØR DU Stek kjøttdeig og løk med krydder. Kutt opp grønnsakene og ostebrødene å server med salsa og dressing.  Oppskrift på ostebrødene finner du lenger ned på bloggen. 

PROPUD WITH EXTRA

DU TRENGER 100 gram propud sjokolade Vaniljesaus zero Bringebær Blåbær 1/2 kiwi Sjokolade  Den blir best hvis propuden får stå litt i fryseboksen før servering. Sjokoladen kan være over 70% eller sukkerfri. Sukkerfri sjokolade selges på helsekost og noen dagligvarebutikker.   Cloetta eller Cavalier sin sjokolade er best på smak. 

Lavkarbo ostebrød

DU TRENGER 2 egg 2 dl revet ost 1 ts bakepulver Ca 2 ss fiberfin Bland alt sammen i en bolle, røren skal være litt tykk og ikke rennende.  Spre røren ut i rundinger på bakepapir og stek i ovnen på 200 grader i rundt 20 minutt. Det varierer fra ovn til ovn så følg med.  Disse smaker ikke egg ! De blir litt sprø og minner om ostebriks ! 

Lavkarbo nøttekake med propud

DU TRENGER   Bunn 3 eggehviter og 1 ts eddik piskes stivt. Tilsett 100 gram tagatesse underveis til det blir marengs. Finhakk 150 gram peanøtter og 50 gram cashew nøtter og vend inn i marengsen. Tilsett 1 ts bakepulver og vanilje essens eller pulver. Hell over i rund form, stekes i midten på 180 grader i 30-40 min.  Avkjøl og smør en boks caramel propud over kakebunnen. Sjokoladekrem 50 gram smør smeltes i kjele, 80 gram sjokolade smeltes i smøret. 1 ss tagatesse og 3 eggeplommer vispes inn en og en. Avkjøl.    Krem 3 dl fløte og 1 ss tagatesse piskes til krem.   Denne kaken var passe søt, tilsett mer tagatesse hvis man vil ha en god søt variant eller bruk lysere sjokolade. Anbefaler å la den stå kaldt noen timer eller over natten. 

Lavkarbo kokostopper

DU TRENGER 2 eggehviter 1 dl tagatesse 3 plater gelatin 0,4 dl vann Kokos Sjokolade Cocosa Eggehvitene og tagatesse piskes hvitt. Lag gelatinen og rør den inn i marengsen.  Piskes til det blir helt stivt. Ta alt opp i en sprøytepose og sprøyt ut. Sett de kaldt en liten stund. Smelt sjokoladen i 1 ts cocosa og avkjøl. Til slutt pyntes de med sjokolade og kokos. 
Ingen fler innlegg kan lastes inn, Se arkiv

Last inn flere innlegg

hits