Lavkarbo bounty

 

Denne oppskriften har sikkert blitt delt på 100 forskjellige blogger, å de fleste kan vell oppskriften på disse nå.
Men jeg vil dele denne oppskriften til de av dere som ikke har den. 

 

Du trenger 

1 dl fløte

1 dl kokosmelk

1 dl tagatesse 

1 sukkerfri sjokolade ca 100 gram 

3-4 ss kokos fett

200-250 gram kokos

 

 

Slik lager du de 

Smelt kokosfett sammen med tagatessse, når det er helt flytende blander du inn fløte og kokosmelk.
Rør det sammen og tilsett kokosen. 
Når alt er rørt sammen helles det over i en form med plastfolie eller bakepapir i bunn. 
Sett det i fryseboksen eller kjøleskapet til det er stivnet. 
 Smelt sjokoladen med litt kokosfett, form kokosbitene sånn du vil ha de og dypp de i sjokolade. 
Oppbevares i kjøleskap. 

 

Mange lurer på om de kan erstatte forskjellige typer mel, søtninger og sjokolader med andre typer.

Ja i de aller fleste tilfeller kan du det, men smaken og konsistensen kan endres som kan gi et annen resultat. 

 





 

2 kommentarer Skjul

Henriette Celin

28.07.2016 kl.12:52

Så dødsgodt ut!
byangelina

26.02.2017 kl.20:26

Takk :DHenriette Celin:

Skriv en ny kommentar

hits